Een zaterdag in waterrijk Suzhou - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu Een zaterdag in waterrijk Suzhou - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu

Een zaterdag in waterrijk Suzhou

Blijf op de hoogte en volg Niels&Ineke

14 Juli 2008 | China, Shanghai

Afgelopen week onze Duitse vrienden Miriam en Sarah over de vloer gehad, wat erg gezellig was, en een enorme cocktaildichtheid kende! Op hun laatste dag besloten we op de valreep nog even langs het 'venetie van het oosten' Suzhou te gaan, inmiddels slechts 35 minuten per sneltrein van SH. Bij aankomst bleek de beroemde waterstad haar naam overtuigend waar te maken: een enorme wolkbreuk zette alle straten binnen een mum van tijd blank (zie video). Maar niet getreurd: in een lokaal theehuis droogden we al snel weer op onder het genot van vele versnaperingen (just some tea, op zn chinees). Langs de kanalen en bruggetjes slenterend zagen we een grote groep dames avondgymnastieken (video: let op de tweede van links) en bleek zich een oorverdovende evening market te ontrollen (video: hilarische Suzhou cowboys in sync). Prima tripje dus, alvorens we live jazz bij JZ om de hoek gingen genieten, met wederom een aantal niet te versmaden cocktails!

• 16 Juli 2008 - 18:41

Miriam:

Hilarious videos, brings back all great memories! Hope you get to sample many more cocktails and bars in the coming months :-) Lots of smiles from Germany, Miriam

• 21 Juli 2008 - 19:57

Putih:

He lieve mensen,
    Nog last gehad van overstromingen? Wateroverlast? We kregen wat nieuwtjes binnen bij NOS...Ik hoop dat alles goed is. ;-) Liefsliefs uit natNederland... XP

• 22 Juli 2008 - 14:32

Niels:

Ha Putih, gelukkig geen overstromingen zoals door de cycloon in Taiwan, wel een dag&nacht heet en vochtig stoombadklimaat.. we zullen weer een jas meemoeten naar NL!