Natuur happen in Moganshan - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu Natuur happen in Moganshan - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu

Natuur happen in Moganshan

Blijf op de hoogte en volg Niels&Ineke

13 April 2008 | China, Shanghai

Vlak voor vertrek naar NL om 2 weken te overleggen, lesgeven en familiebezoek nog even wat sfeerfoto's van afgelopen weekend, toen we er eindelijk in slaagden om een heus stukje Natuur te vinden: Moganshan, een prachtig wandelgebiedje van bamboebos, theeplantages en aardig steile heuvels, 3 uur landinwaarts van SH!

• 24 April 2008 - 18:02

André:

Hallo I&N, vandaag eindelijk eens jullie webstekje opgezocht. Hele dappere wereldburgers in een -nog- vreemd land met andere buren en collega's. Ik ben benieuwd hoe ons landje overkomt wanneer jullie na twee jaar weer met de dozen in de Harddraverstraat staan. Of staan de dozen dan heel ergens anders?
    Spin loopt overigens ook al dapper rond in z'n nieuwe wereld, veel nieuwe indrukken en de tuin felixjes hebben er weer een maatje bij.

Gr.

André (& Astrid)

• 27 April 2008 - 14:59

Lieve Niels En Ineke:

Heerlijk om weer wat foto's te zien! Gaaf ook je werkplek Ineke... hoe gaat het on the job? Jammer Niels dat ik je net gemist heb in Nederland. Dat gewerk van ons ook altijd. Erg jammer allemaal. Er liep ook een bruiloft dwars doorheen enzo, boeh! Maar we zien elkaar in augustus (als we er komen met het rare visum gedoe enzo) ANyhoe, moet lukken. Ik kijk er enorm naar uit. Dag lieve mensen, het ga jullie goed. Dikke zoen, Putih

• 28 April 2008 - 14:12

Goan :

hi there,
    Na een aantal maanden ben ik heel benieuwd hoe het met jullie gaat. Leuk om jullie foto's te zien. Nog wat van gemerkt over de toestand OL spelen?
    Gr
    Goan.

• 02 Mei 2008 - 17:55

Rian:

Hallo Ineke,
    Van Harte Gefeliciteerd met je (bijna) verjaardag !! Je bent toch een rare Chinees, dat je je 30e nou uitgerekend in China wilt vieren! In ieder geval: hiephiephoera en doe de groeten aan Niels en Jac en Anneke. liefs, Rian

• 07 Mei 2008 - 16:24

Lotte:

hoi lieve ien & niels! zijn jullie nog in NL of net weer terug? altijd welkom voor een bakje koffie natuurlijk!! en nog voor live felicitaties! X lotte