Shanghello again - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu Shanghello again - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu

Shanghello again

Blijf op de hoogte en volg Niels&Ineke

21 Februari 2008 | China, Shanghai

Na de hectische inpakweken, ons nadenderende afscheidsfeessie, last-minute conferenties en de vervroegde huisoverdracht was het dan toch echt tijd om definitief uit te gaan zwaaien op schiphol; eerst vervoer op maat dankzij Jasper, daarna vriendelijk glimlachend de alsnog forse overbaggage ingechecked, om vervolgens gezamelijk het klassieke kopje thee met zoete afscheidspijn te nuttigen. De reis verliep gesmeerd, inclusief rinkelende douanepassage, maar bij aankomst bleek ons appartement door de Chinese nieuwjaarsperikelen helaas nog niet opgeleverd zoals afgesproken: verbouwingen pas net gaande, bouwvakkers in de badkamer en ouwe meuk in de keuken, dat was even slikken.. Dus alsnog enkele dagen in hotel (zie uitzicht op stadsjungle) en terwijl Ineke al met haar baan is begonnen kan huisman annex thuiswerker Niels het met spoed opgetrommelde contingent bouwvakkers aansturen.. wordt vervolgd!

• 21 Februari 2008 - 09:40

Miriam:

haaa ineke en niels,
    Sjeeesss ja zo gaat dat dan he, tis net nederland :-) maar straks hebben jullie dan ook een superhuis moet je maar denken. Succes met de bouwplaats! Ineke het klinkt alsof acclimatiseren in jouw geval niet bestaat aangezien je alweer met je nieuwe baan begonnen bent, heftig man! Succes met alles en je bent mooi wel in Shanghai!
    liefs

• 21 Februari 2008 - 12:08

Gabrielle:

Fijn dat de reis goed is verlopen. En tsja, lastig dat het huis nog niet af is. Maar dat wordt extra genieten straks! Succes jullie beiden met de nieuwe start. Ienemien, ik had nog een foto van jou voor jou (van ons laatsts uitje in Den Haag), maar daar kijk ik nu zelf maar naar. Zie ik ieder dag je lachende gezicht!

Liefs vanuit het bewolkte nederland.

Gabrielle

• 22 Februari 2008 - 10:55

Ole:

van allo-huisarts naar opziener in de Chinese bouw - hoe veelzijdig!
    Leuke pics - benieuwd naar meer Shanghai!

• 22 Februari 2008 - 15:17

I&A:

gelukt om site te bekijken: ziet er goed uit. Strubbelingen doen aan ons Bungoma denken, zeer invoelbaar. We verheugen ons op 19 april ev. Hebben de invitatielijst voor 2aug feest naar Ole gemailed, het is de dure boot geworden tegen ong halve prijs .... Start in Kampen, wordt leuk. Veel succes met nieuwe huis en werk etc.We zitten vanaf as zondag bij Ivar cs. Dikke klemmen, A&I

• 24 Februari 2008 - 14:11

Kuno:

succes kan ik eigenlijk alleen maar zeggen. ineke, snelle start, een vlucht voor de vertraging van de verbouwing of gewoon, nu je er toch bent aanpakken. Kan Niels meteen aan de slag met zijn primaire verantwoordelijkheid: het huis (-krijgen en daarna -houden).

Respect voor de aanpak en de hoeveelheid bagage.
    Wij redden ons hier ondertussen best in de dagelijkse, veilige sleur van het Rotterdamse...

Kuno