Terug in Shanghai - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu Terug in Shanghai - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu

Terug in Shanghai

Blijf op de hoogte en volg Niels&Ineke

24 Juni 2009 | China, Shanghai

Na 2,5 fantastische weken terug in Nederland- veel bijgepraat met familie en vrienden, nieuwe babies bekeken, contacten op het werk opgehaald, genoten van karnemelk en bitterballen (niet in die combi) en zelfs nog een heerlijk uitstapje naar Rome gemaakt- stapte ik met pijn in het hart weer op het vliegtuig naar Shanghai... moeilijk om zoveel leuke mensen achter te laten.
Maar gelukkig wachtte mij aan deze zijde een warm Shanghai met weelderige platanen. Terwijl Niels nog een aantal trainingen geeft in Nederland, ben ik gisteren na het werk naar de massage geweest, kon ik vandaag in korte broek over straat na mijn buikdansles (de 2e- ik geef nog geen performances ;-), vier ik morgen het tienjarig samenzijn van een bevriend homostel in een prachtige -warme- tuin, en zijn de plannen voor komend weekend in de maak- galerie opening, borrel bij de brouwerij om de hoek, loungen naast het buiten zwembad, wat vrienden op het balkon voor een biertje, en nog een Chinese trouwerij...
Wat een luxe om zo te kunnen genieten van beide werelden!