Jammen in Shanghai - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu Jammen in Shanghai - Reisverslag uit Shanghai, China van Niels&Ineke - WaarBenJij.nu

Jammen in Shanghai

Blijf op de hoogte en volg Niels&Ineke

21 Maart 2008 | China, Shanghai

Zijn we alweer! Toch even trots vertellen dat ik inmiddels voor het eerst sinds een jaar weer in het openbaar de bas heb durven bespelen, tijdens een jamsessie in de Melting Pot, een donkere kroeg met podium voor iedereen die een instrument kan vasthouden. Deed me denken aan good ol' days met schoolbandje Cold Fever, inclusief blaren aan de vingers en niet-eindigende variaties op eenzelfde thema, solo's van een kwartier, drummers die nooit meer stoppen, heerlijk! De basisband bestond uit sympathieke multi-instrumentele chinezen (met fors kruiden rokende frontman Joe, naar het liedje van Jimi!), die werden afgewisseld door grotendeels ongeoefende expats zoals ik, maar bijvoorbeeld ook een vibrafoonspeler met autistische trekjes (zie videootje), heel origineel! Ineke heeft gister na de nodige regelperikelen voor het eerst weer een volleybal geslagen en vanavond mogen we naar een cd-presentatie van een lokaal beroemde SH-band genaamd the Honeys.. niet te missen.. Prettig weekend alvast!

• 21 Maart 2008 - 09:22

Miriam:

that's the spirit niels! Ik zie daar toch een heel nieuwe carriere in het verschiet...en als je dan gaat touren kom dan ook even in Nederland spelen :-)
    Ik zeg: take nog prisoners!